Fietsvakantie

Individuele fietsvakanties in de Vogezen

  • Op fietsvakantie in de Vogezen : alleen, met vrienden of met familie.
  • Op de weg, met de gravel of op de mountain bike.
  • Kies uit verschillende comfortniveaus.
  • Flexibele vertrekdatums van 28 april tot 29 oktober 2023.

Wij zorgen voor de reserveringen, de routes en het bagagevervoer.

Zes rijstijlen 

PDF downloaden

Original Bike Tours

Een Original Bike Tour is een klassieke fietsvakantie vol indrukwekkende landschappen gekoppeld aan historisch erfgoed en lokale gastronomie. Je kiest de afstand die bij jou past zodat je de tijd hebt om te stoppen en volop te genieten. Een ideale vakantie om de interne klok te regelen en te ontstressen.

PDF downloaden

De Vogezen voor wielrenners

Klim de legendarische Planche des Belles Filles en fiets de trainingsroutes van Thibaut Pinot en andere Franse kampioenen ! De Vogezen zijn ook een heerlijke bergketen voor sportieve wielrenners die van ongekende cols en rustige binnenwegen houden. Een ding is zeker, vlak is het hier niet.

PDF downloaden

Gravel and Mountain Bike Escapes

Ontdek de uitgestrekte bossen, verborgen valleien, kabbelende bergstromen en bulderende watervallen van de Hoge Vogezen. De Gravel Escapes en MTB Tours vermijden, waar mogelijk, stadjes en grote wegen. Zodat je even, in volle natuur, er helemaal tussen uit kan. Voor een volkomen gevoel van vrijheid.

BINNENKORT

De Tour de France Cols

Klim de 1ste en 2de categorie cols van de Tour de France. Je hoeft niets anders te doen dan « eat, ride, sleep and repeat ». En dit 4, 5, 6 of 7 dagen lang want wij organiseren accommodatie, bagage vervoer en de routes !

BINNENKORT

Kampeerfietsvakantie

Leef 24 uur op 24 buiten met een kampeerfietsvakantie inclusief bagagevervoer. Je kiest uit kleine of meer familie gerichte campings met zwemvijver, overdekt zwembad of aan één van de heerlijke meren. Langs fietspaden voor jong talent, op de weg voor de wielrenner of dwars door het bos voor de avonturier.

Fietsvakanties op maat.

Is de fietsvakantie waar jij van droomt net iets anders dan ons aanbod ? Dan werken we graag samen om jouw ideale vakantie te helpen realiseren.

Organiseer je een groepsreis naar de Vogezen ? Contacteer ons voor geschikte accommodaties, ritten, bevoorrading en reserveringen.